VELKOMMEN TIL DANSKE ORKESTERDIRIGENTERS DIRIGENTUDDANNELSE

Foreningen Danske Orkesterdirigenter varetager dirigenternes interesser og udbyder en masse kurser for at dygtiggøre danske dirigenter til at betjene de ca. 600 orkestre, der er her i Danmark. Der er et stort behov for gode dirigenter.

Denne hjemmeside – Dirigent Instituttet – er vores kursusafdeling, og her kan du læse om alle kurserne. Foreningen bag har sin egen hjemmeside http://www.danskeorkesterdirigenter.dk

Her på Dirigent Instituttets hjemmeside kan du finde mange oplysninger i menuerne øverst (over banneret), i “bokse” til højre, og i artikler efter denne artikel. Foroven kan du fx læse om alle vores kurser ved at klikke på menuen KURSER, og når du vil på kursus kan du klikke på TILMELDING. I “boksene” til højre finder du fx KOMMENDE KURSER, som er den aktuelle kalender over fastlagte kurser. Den opdateres løbende. Så følg med her. Og artiklerne herunder giver mere baggrund til uddannelsen – hvad kan man lære, hvad er vigtigt, hvem kan deltage, hvad er en ‘bred’ dirigent, vil du opbygge skoleorkester etc.

Ønsker du at få nyheder om kurser kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev – tilmeldingsboks findes til højre i hjemmesidens bundlinje.

Ønsker du at støtte Foreningen Danske Orkesterdirigenter og få nyheder og artikler om dirigentrelevante emner, kan du gå til: https://www.danskeorkesterdirigenter.dk/om-do/indmeldelse

God fornøjelse med læsning rundt på hjemmesiden. Ses forhåbentlig på et kursus.

Offentliggjort af Danske Orkesterdirigenter

The Association of Danish Orchestra Conductors The Association of Danish Orchestra Conductors (Danske Orkesterdirigenter) organises conductors who primary work in the field of amateur symphony orchestras, wind ensembles, brass bands, and other ensembles of different kinds. The Association offers its members consultancy, seminars, courses, meetings etc. The Association is a forum for our members to network, to exchange ideas and to find knowledge. The Association actively uses a website and electronic newsletters. The Association is a member of other Danish organisations within the music and culture area.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: