Vil du være (en bedre) dirigent?

Uddannelse – Efteruddannelse – Videreuddannelse

DIRIGENTKURSER FOR ALLE – SPIRER ELLER ERFARNE – UNGE ELLER LIVSERFARNE.
Er du én af de mange, der fortrinsvis dirigerer og instruerer i amatørmusiklivet og den semiprofessionelle musikverden? Kunne du – ligesom mange andre – have brug for sparring, inspiration, undervisning? Måske overvejer du at dirigere? Måske du har dirigeret i mange år, men vil blive endnu bedre? Måske du vil skifte spor – god til Brass Band, men vil prøve kræfter med symfoniorkester? God til klassisk, men vil i gang med Big Band etc. Måske du er ung, måske livserfaren.

Vi tilbyder kurser, der henvender sig til både erfarne dirigenter og til dirigentspirer i alle hjørner af musiklivet. Hvad enten du er meget erfaren eller har brug for grundlæggende færdigheder.

Er du helt ny:
Tag et Basiskursus. Der er kurser til alle. Emnerne er mange – det er udfordrende – det skal øves – og det er sjovt. 

DIREKTION ER ET UTROLIGT SPÆNDENDE FAG!

Offentliggjort af Danske Orkesterdirigenter

The Association of Danish Orchestra Conductors The Association of Danish Orchestra Conductors (Danske Orkesterdirigenter) organises conductors who primary work in the field of amateur symphony orchestras, wind ensembles, brass bands, and other ensembles of different kinds. The Association offers its members consultancy, seminars, courses, meetings etc. The Association is a forum for our members to network, to exchange ideas and to find knowledge. The Association actively uses a website and electronic newsletters. The Association is a member of other Danish organisations within the music and culture area.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: