Testimonials

Peter Harbeck, tidl. dirigent for Den Kongelige Livgardes Musikkorps og Søværnets Tamburkorps´ Brass Band


“Hvis et orkester eller et ensemble skal yde gode resultater og trives godt kræves en dirigent, der er faglig dygtig. Da en god dirigent gør en afgørende forskel for en mængde mennesker, er det oplagt, at uddanne dirigenterne bedst muligt til glæde for hele musiklivet. Danske Orkesterdirigenters uddannelsessystem imødekommer dette, og de mange niveauer og tilbud burde dække ethvert behov.”Majana Randall, dirigent, musikskolelærer


“Enhver dirigentspire, ny som gammel, har indimellem brug for supervision og nye inputs til sin videre udvikling og fortsatte mestring af dirigentrollens utallige nuancer, udfordringer og fantastiske egenskaber. Danske Orkesterdirigenters forskelligartede kurser, er med til at give mig netop det.”

Kim Nandfred, orkester- og kordirigent, Sankt Annæ sanglærer, ass. kantor Domkirken i København

De mange år jeg har været professionel sanger, både som tenor i DR Radiokammerkoret såvel som solist på bl.a. den Jyske Opera, har givet mig fantastiske musikalske oplevelser. De største jeg husker er dog dem, hvor den musikalske ledelse har været på højeste niveau, og hvor dirigenten har haft musikalsk og – ikke mindst – dirigentteknisk overskud. Det er derfor af stor betydning, det arbejde, som Dirigent Instituttet lægger for dagen. Således højnes både kvaliteten i dansk musikliv, såvel som den musikalske oplevelse hos både udøvere og publikum. Så skynd dig at meld dig til kurser. Man kan altid udvikle sine færdigheder samt blive inspireret af andre kollegers selskab.


Anne Cathrine Kielland Lund, dirigent


” Danske Orkesterdirigenters kurser har været til stor inspiration for mig, noget jeg virkelig har kunnet bruge i min karriere som dirigent for blandt andet Vejle SymfoniorkesterAnnette Saxe, basunist i DR Big Band og dirigent“Jeg deltog i kurset om kordirektion for orkesterdirigenter. Det var meget udbytterigt, og godt tilrettelagt. Jeg kan varmt anbefale dirigentinstituttets kurser til alle med interesse for at dirigere.”Lars Møller, tidl. dirigent for Aarhus Jazz Orchestra


“Med min baggrund i bl.a. jazzens store orkesterformater ser jeg ofte de specielle udfordringer dirigenter har med jazzens musik for store ensembler. Det glæder mig at se, at Danske Orkesterdirigenter har påtaget sig opgaven med at løfte dette område med udviklingen af nye uddannelsestilbud.”

%d bloggers like this: